Monday, April 11, 2011

Usop Wilcha perli Adira Af di twitter!

Kesian Adira, gara-gara tersebut "reception" (sepatutnya "perception") ramai yang memerli serta mentertawakan beliau tak kira di facebook mahupun di twitter. Sabar ye Adira, tu lah kata orang, terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata pandai-pandailah sambung sendiri peribahasa ni.

Usop Wilcha pun tak terlepas memerli Adira di laman twitter beliau.




Namun begitu, twitter tersebut bukanlah twitter milik Usop Wilcha yang sebenar tau. Twitter tersebut hanyalah parody semata-mata. Maklumlah, Usop Wilcha kan fenomena baru dalam industri hiburan sekarang ni. Memang ramailah orang mengambil kesempatan ini untuk membuat account twitter, facebook, blog dan segala bagai semata-mata untuk menggamatkan lagi social networking yang tengah vogue sekarang ni.

Bagi aku tak salah pun sebenarnya buat account parody tersebut selagi tak mengaibkan serta memusnahkan karier seseorang itu. Anggaplah ini sebagai gurauan semata-mata.
Kepada Adira pulak, awok da kabor, itulah pentingnya english education! Hahaha..


9 comments:

Firdaus Alim said...

Kita Bakor je abes Citer hehehe

apik pehe said...

haha..kesian adira..muda lagi adira tu..x kenal erti dunia lg..hahaha

Rozuan Ismail said...

kesian Adira..relax lah..biaselah silap ejaan..

Askrie Hishamuddin said...

@firdaus alim, amboi, nak bakor sje.

@apik pehe, hahaha.. tau tak pe

@rozuan ismail, kann?

AesyaZealous said...

hahaha..kite bakor! so pasni artis2 sume perlu berhati2..keeekeke

Askrie Hishamuddin said...

@aesya, yup2.. klu x, abisla kena kutuk

mysara said...

kesian adira..

tu la..english education kan..:D

Mr.NS said...

msti xkua umh la adira sminggu..

Askrie Hishamuddin said...

@mysara, hahaha.. kan kan?

@mr. Ns, amboi, kenapa x sebulan je terus?