Sunday, May 1, 2011

(TAHNIAH!) Top 10 Bloglist Pilihan Askrie Hishamuddin!

Pertama sekali aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada blogger-blogger yang sudi join segmen yang julung-julung kali diadakan di dalam blog ini iaitu Segmen Jom Join Bloglist Pilihan Askrie Hishamuddin. Aku rasa sangat terharu sekali.

Seperti yang dijanjikan, ini dia senarai 10 blog yang dijadikan bloglist pilihan Askrie Hishamuddin. Tahniah kepada pemenang! Kepada yang tidak tersenarai, jangan kecewa, blog korang pun bagus jugak. Semua yang menyertai segmen ini hebat-hebat belaka tau!


9 comments:

Rozuan Ismail said...

tq askrie pilih blog saya.pada semua,jemput lawat pak cek biola k

Aku said...

err blog aku ke no.9 tu? er..emm..ish..heheh..aish..(xtau nak bg reaksi ape)
terima kasih..=)

alongxp said...

huhu...tahniah kepada aku kerana terpilih dalam top 10..majulah perut ke depan...hahahaha.. kepada yg laen, jgn putus asa, rajin2 la join segmen2 camni k?

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

saya ingin mengucapkan terima kasih kepada askrie kerana sudi memilih saya..dan mr kodet dalam bloglist askrie..!1kami berdua amat terharu..

!! Kodet !! said...

tekejut seh ! tak sangka no1 , kalau nombor 4-5 tu percaya la jugak... thx very much :) ... buat segmen jgn risau , acp pasti join..

Farid Ahmad™ said...

Alhamdulillah..tak sangka sy tersenarai..tima kasih byk2 ya..sy hargai sgt..suma blog best2 ni..sy akan review 1 1..thanks!!

Orang Kampung said...

yeahhh.. blog aku tersenarai..
header aku lain betul.. tak ikut ukuran blog lain pulak.. hahaha..

waN Mohd Salim said...

alhamdulillah

mekaseh kanda ...

Are RicH K said...

erk.. no 8.. apakah.. blog saya dlm top 10 bloglist bro ask... "mood masih x percaya dan masih demam."

terima kasih bro.. terima kasih.. :)