Monday, July 18, 2011

Gambar siapa tu?


Hahaha.. Gelak besar aku bila bukak portal rasmi Kolej Profesional MARA, Sri Iskandar, tup tup terpampang muka aku dengan housemates aku kat dalam portal tersebut.

Tiba-tiba rasa riak sekejap. Actually, gambar tu diambil ketika kitorang on the way nak pergi ke kelas.

Oh ya, terima kasih kepada encik photographer. Aku pun tak ingat siapa yang shoot gambar ni.



4 comments:

Budak Giler Cadbury said...

so then awak yg mne 1 ??? hotstuff ah pasni kat kpm hee

Askrie Hishamuddin said...

i yang hujung sekali pakai tie hitam baju putih tu la

Eyka said...

haha..seriuss jelesss..haha:P

Askrie Hishamuddin said...

eyka, hehe :) nak buat cmna kan. :P