Monday, July 11, 2011

Tak boleh terus macam ni!


Alhamdulillah, akhirnya berakhir sudah Minggu Haluan Siswa di kolej aku. Pengalaman menjadi fasilitator sangat best! Kalau dapat peluang sekali lagi memang aku tak akan lepaskan. Ha ha ha. Banyak benda baru yang aku belajar sepanjang menjadi fasilitator ni.


Tapi, yang menyedihkan, sepanjang aku menjadi fasilitator ni, blog ini nampaknya tak berupdate dan makin berkurangan pembaca yang jenguk ke blog ni. Aku mintak maaf sangat-sangat sebab tak dapat nak update blog ni. Maafkan diri ini!!!! Bukan apa, memang tak boleh nak curi masa online langsung. Dari subuh sampai tengah malam kena handle junior. Suara pun dah macam Ramli Sarip, asyik menjerit je. Penat sangat.

3 comments:

Atiqah Sa'ahiry said...

biasalah sepanjang program busy je, pengalamn yg tidak dapat dibeli..pas ne update lah selalu..

Askrie Hishamuddin said...

thanks atiqah!

Atiqah Sa'ahiry said...

welcome so much Askrie..

best sangt bila jadi fasi..


dah lama tidak aktifkn diriku..

ahaa