Saturday, September 10, 2011

UMUR SAYA GENAP 21 TAHUN HARI INI!


Alhamdulillah, aku masih diberi peluang oleh Allah s.w.t untuk bernafas lagi di dunia ini. Diam tak diam rupanya dah 21 tahun aku hidup kat dunia ni. Rasa macam baru semalam aku celebrate birthday aku yang ke-17 (bajet muda lagi la tu).


Dan sebenarnya insan yang paling aku perlu berterima kasih ialah kedua ibu-bapa aku. Tanpa diorang takda la aku di muka bumi ini. Terutama sekali kepada ibu aku yang bersusah payah mengandungkan aku selama 9 bulan (lama tu!) dan bersusah payah jugak melahirkan aku dan kembar aku pada masa yang sama. Tak terbalas rasanya jasa ibu.


Akhir kata, terima kasih kepada korang yang wish birthday aku. Ada yang wish awal seminggu pun ada. Terima kasih daun keladi, tahun depan wish la lagi. Assalamualaikum!

12 comments:

halidaRahman said...

happy birthday :D

Askrie Hishamuddin said...

thanks halida! appreciate it much! :)

iMah said...

all de best..
hepi bestday..
jgn lupo cakap kat mak ayah,
terime kasih..
^^,

adamainaa.com said...

happy birthday,

may all your birthday wishes come true :)

Askrie Hishamuddin said...

thanks imah, yup, dah cakap dah thanks kat dorang! hee~~

thanks adamainaa. insyaallah! :)

Kill said...

Happy birthday to u happy birthday to u happy birthday to askrie, happy birthday to u. <3

Addin said...

selamat hari lahir ! :D

semoga dipanjang kan umur dan dimurahkan rezeki selalu. insha Allah :)

Askrie Hishamuddin said...

thanks kill for the song! haha

thanks addin! :) amin

Biha Petom said...

kt fb dh wish, kt sini pun aku menyebok nk wish, bole? haha..
happy birthday, may always success in ur life :)

Askrie Hishamuddin said...

Boleh sangat. Kt hp ko x wish pun kan. Haha.
By the way, thanks biha!

June Md Fouzi said...

hepy befday :)

Askrie Hishamuddin said...

Thanks :)