Wednesday, October 26, 2011

PICC, Here I come!


Esok pagi aku akan bertolak ke PICC (Putrajaya Internation Convention Center) untuk persiapan performance pada Majlis Konvokesyen KPM Se-Malaysia sabtu ini.


Semalam aku ke Ipoh untuk cari baju yang akan dipakai semasa performance nanti. Gagah kan? Sebab kolej bagi duit suruh beli baju, kalau tak, tak de maknanya aku nak beli baju semata-mata nak perform kat PICC tu. Baik aku pinjam je baju siapa-siapa kan. Jimat duit. Oh ya, terima kasih Hafiz, Mazni, dan Nabila Cekodok kerana sudi menemani aku pilih baju kat PDI semalam. Mula-mula nak beli satu je baju tapi sebab kalau beli satu je macam rugi, RM89, baik beli dua helai dapat RM119. Untung kan?

So, itu je lah update kali ni, just wish me luck for upcoming performance kat PICC nanti! Nervous woi!

3 comments:

ijA said...

relaks sudahh..all the best..

ijA said...

relaks sudahh..all the best..

Askrie Hishamuddin said...

thanks ija!