Monday, December 12, 2011

(VIDEO) Short Film - Tomato



* Speechless

p/s: Sampai sekarang aku tertanya-tanya kenapa tajuk short filem ini tomato? Anyone boleh bantu aku?


6 comments:

ayiel said...

maybe sebab cerita tu drpd boy tu yang salah masak dengan memasukkan tomato tu dulu kot

and dpd salah masak tu la kawan dia marah kat dia and start gaduh

takkan nak buat tajuk mug yang pecah tu pulak kan??hehehe

Askrie Hishamuddin said...

ayiel, haha.. cmtu eh? huhu.. btw, i'm so touched while watching this short film

Ezzattie said...

sokong jawapan @ayiel. that's why kot namanya tomato. haha

Askrie Hishamuddin said...

ezzattie, ouh, okay! tapi ada lagi tak reason(s) lain? haha

izzah nadiah said...

yup, segalanya bermula dengan tomato... lagipun tomato yang dia bawak balik naik basikal tu kan?

Askrie Hishamuddin said...

ouh, ye ke? tak perasan la pulak. huhu