Saturday, May 19, 2012

Tadaaaa... Suka tak? Suka tak?

Assalamualaikum!

Nampaknya template blog aku bertukar lagi! Bertungkus lumus jugaklah dibuatnya nak membelek satu per satu layout blog yang memikat hati.

Aku harap korang semua suka la dengan template aku yang baru ni. Adeh, ape ni? kejap template kejap layout. LOL!

Sebagai seorang blogger yang dewasa (chewah!) layout blog mestilah kelihatan lebih matang. Ye dok? So, ini lah hasilnya. Harap korang suka la dengan template aku yang baru ni. Berapa kali nak ulang ni?

Okay, sebenarnya banyak lagi template atau layout yang cantik lagi menawan yang ada, korang pun mesti rambang mata punya nak pilih mana satu. Kalau korang nak template/layout yang cantik-cantik serta memikat hati korang boleh ke laman web btemplates.com. Korang boleh pilih mana-mana layout yang cantik di laman web tersebut.

Sekian.Bye!

6 comments:

aLepfugazi said...

Tukar le header tu Asri. Dah rupa riang ria hari raya je aku tengok. Haha.

Askrie Hishamuddin said...

aLep. LOL. Tu lah, memang nak tukar. Cuma takde org nak tolong buatkan. Header riang ria hari raya ni pun org yg buatkan. LOL

Rozuan Ismail said...

nampak lagi profesional.mcm wordpressnya template

Askrie Hishamuddin said...

Rozuan, yup yup. Pening jugak kepala nak baca coding-coding. LOL

NAL said...

nice. memang matang & nampak kemas serta teratur.

Askrie Hishamuddin said...

Nal, thanks for the compliment! Appreciate it!