Friday, June 1, 2012

Peminat KPOP Malaysia meroyan gara-gara kenyataan Zed Zaidi di twitter! LOL

Assalamulaikum!

Tak lama dulu Zed Zaidi pernah mencetuskan kontroversi dengan membuat kenyataan yang tak menyenangkan di twitter mengenai kemenangan Aaron Aziz di ABPBH. Kali ni Zed Zaidi tampil sekali lagi membuat kenyataan yang tak menyenangkan di twitter mengenai kehadiran KPOP.

Abis meroyan peminat KPOP di Malaysia dibuatnya. Entahlah, bagi aku, ada betulnya jugak apa yang Zed Zaidi tulis di twitternya. Padahal muzik KPOP ni takde lah best sangat. Cuma diorang ni pandai menari, muka "jambu", seksi, hot berbanding retiss Malaysia je.

Berdasarkan pemerhatian aku, peminat KPOP ni sangat obses. Maklumlah aku pernah jugak kena bash gara-gara kutuk penyanyi KPOP dalam blog. Pheww, TANPA K-POP DUNIA AKAN KIAMAT bagi diorang.LOL. Sama jugak macam penyanyi KPOP yang sangat obses nak cantik, nak handsome sampai sanggup buat plastic surgery. LOL

Malas nak tulis panjang lebar. Korang KLIK DI SINI!!!

Sekian.Bye!

8 comments:

NAL said...

no komen sebab NAL minat Super Junior je =)

Askrie Hishamuddin said...

Nal, haha. takpe2, tak pyh kome pun takpe. kalau komen jap lagi ada la peminat kpop bash kita.

KaiSHu_HaiKaL said...

Erm..aku setuju zed zaidi mengamok pown, artis k-pop tu ramai yang suka mmg seperti sbb2 yang ko nyatakan itu. sepatutnya kita xpatut request diorg datang Malaysia, biar artis malaysia yg memberikan hiburan kepada rakyat malaysia. Yang sokong artis K-POP tu datang sbb diorg xmampu pown nk keluar negara utk melayan K-pop secara live pastu sibuk la nk salah kan zed zaidi.. BODOH.. Puithhh..

Askrie Hishamuddin said...

Jyeahhh!! Betul2!! Support our local artist!

alia.elysha said...

Memang betul. Tapi, ini semua pun pengajaran untuk artis Malaysia. Sepatutnya syrikat kat Malaysia ni cari jalan atau buat satu transformasi untuk majukan artis kita. Macam orang korea, hollywood tu, macam mana diorang boleh popular? Diorang ada guna strategi sendiri nak majukan artis diorang. Dulu pun diorang tak popular, kan? Sekarang? Tengok macam najwa, yuna mizz nina. Diorang ada guna strategi sendiri and see diorang popularkan kat luar? With upadating status, wont change anything bro. Worldwide still minat kpop pun. Dan jangan sangka kpopers tak sokong Malaysia lagi. Sebab aku pun kawan dengan kpopers tapi banyak je lagu melayu diorang hafal. Kpopers tak pilih lagu sebab diorang ni jenis open yang boleh terima apa apa jenis lagu janji sedap.

Askrie Hishamuddin said...

Alia.Elysha Ya, memang tak boleh nak salahkan kpopers 100%. Nak buat macam mana, industri Malaysia sendiri pun kucar-kacir.

Mark_Gyver90 said...

siapa zed zaidi ni?? lol...dia jeles kot..maklumla..bukan famous pun..mmg ada juga betul apa yang dia cakapkan tu tapi ni dah keterlaluan juga la..dulu anti indon...anti singapore.. skrg ni, anti kpop..pas ni, ko nak jadi apa zed?? anti-Hollywood????

yong ying said...

kurang seksi dan hot daripada artis Malaysia ?? betul ke ? bukan ke artis Malaysia pakaian dia sama hot je dengan artis luar ?? pakai skirt .. nampak rambut ..