Thursday, July 26, 2012

Lega dah!

Assalamualaikum!

Finally dapat jugak peluang aku untuk hapdet blog. Wi-fi kat hostel ni kadang-kadang menguji kesabaran aku. Kalau online pukul 10 pagi sampai 1 pagi jangan haraplah nak dapat connection laju. Kadang-kadang terus tak dapat connection. So, terpaksalah aku tunggu pukul 3 pagi untuk online facebook, update blog, online twitter dsb walaupun pada hakikatnya memang aku tahu tika-tika macam ni memang tak akan ada orang yang beria nak online. Kesimpulannya, aku syok sendiri je online.

Sebenarnya ada banyak benda aku nak tulis kat sini tapi memandangkan takde bahan seperti gambar dan video, so, aku terpaksa batalkan hasrat tersebut.

Cuma nak bagitahu kat sini, aku sekarang dah daftar UNiKL Business School dalam jurusan Bachelor of Business Administration Hons In Islamic Finance. Hostel aku kat Kg. Baru syurga makanan. Fyi jugak, semasa majlis penutup Minggu Orientasi, group aku buat persembahan penutup uolsss.. Dapat sambutan hangat gittewww!! Yang penting, aku perform depan dekan uolss. Korang hado?? LOL. Siap record lagi guna Ipad.

Sekian.Bye!


15 comments:

Fara Ahin Alias Ali said...

Tahniah and good luck : )

UNIKL yang dekat Medan Tuanku tu ea ?
Hostel kita sama area kot !

.........cP~ said...

Salam.

Belajar lagi? Wah wah..

NAL said...

Good luck in your study..

piPer WArRiOr said...

Congrates !!!! n goodluck in ur study.. :)

Askrie Hishamuddin said...

Farah Ahin Alias Ali - UNIKL kat area kg baru, jln sultan Ismail. Ye ke? Nanti leh la lepak sama-sama :) hehe

Askrie Hishamuddin said...

cP - wassalam, ya saya :)

Askrie Hishamuddin said...

Nal - thanks :)

Askrie Hishamuddin said...

Piper Warrior - thanks :)

Fara Ahin Alias Ali said...

Wah , bolehlah :)

Askrie Hishamuddin said...

Fara Ahin Alias Ali - best best! hostel kat area mana?

Fara Ahin Alias Ali said...

Dekat Medan Selera Jalan Raja Muda Musa , belakang Kuarters HKL :)

Askrie Hishamuddin said...

Fara Ahin Alias Ali - jauh la pulak nak jalan kaki. haha

Fara Ahin Alias Ali said...

memang pun , tapi dah biasa dah jalan kaki sampai kampung Baru sana , hehe

Anonymous said...

assalam. berapa fee hostel per month?

zam mansor said...

Salam Askrie, sy bru je dftr unikl in bac.if..leh cntct by wassup x for me to get more info...num sy 0187853489 tq