Monday, October 8, 2012

GAMBAR Konvokesyen UniKL Showcase!

Assalamualaikum!

Kalau korang pembaca setia blog ini serta mengikuti segala perkembangan aku, korang mesti tahu kan, sebelum ini aku pernah membuat persembahan puisidra semasa Konvokesyen Perdana Kolej Profesional MARA di PICC tahun lepas. 

Tahun ini, sekali aku membuat persembahan sempena Konvokesyen tapi bukan lagi Konvokesyen KPM, tapi tahun ini pulak aku membuat persembahan tarian sempena Konvokesyen Universiti Kuala Lumpur.

Tapi, kali ini lebih mencabar sedikit sebab aku perform selama 2 hari berturut-turut iaitu pada 6 dan 7 Oktober 2012. Walaubagaimanapun, tahun ni rasanya tak semegah tahun lepas sebab tahun lepas aku perform di Plenary Hall, PICC. Tahun ni aku cuma perform di lobby, PICC.lol. So, muka aku takde dalam skrin besar macam tahun lepas. lalala.

Malas nak tulis panjang-panjang, aku nak kongsikan gambar-gambar yang sempat kitorang pose gituu.
















Okay, banyak ni je gambar yang aku rajin nak upload. Malas nak upload banyak-banyak gambar. Nanti aku update video persembahan pulak ye. 

Btw, 30.10.2012 ni pulak turn aku berkonvo. Asyik-asyik pegi konvo orang je kan. Sekarang ni turn aku pulak Konvo. So, officially, aku dah graduat sebagai pelajar HND Business & Marketing. 

Sekian.Bye!


4 comments:

miss fluffy said...

woahh..thn depan bt persembahan konvo Unikl lg eh..hehe
btw, congrats utk konvo nt:)

Askrie Hishamuddin said...

miss fluffy, insyaAllah, itupun kalau dapat jemputan next year :)

Syakir Rahman said...

wah~dah nk konvo dah... tahniah... aku ni lmbt lagi...ahahaha... sobs sobs...

Askrie Hishamuddin said...

lambat lagi.hahaha :p takpe2, konvo jugak kan :)