Tuesday, November 6, 2012

Askrie's big day Convocation Day!

Assalamualaikum!

Sepatutnya dari minggu lepas aku hapdet pasal Konvo aku ni. Tapi memandangkan dengan training dance serta assignment yang bertimbun-timbun gitu memaksa aku untuk tidak menghapdet blog setelah sekian lamanya. Padahal seminggu je pun tak hapdet.

Malas nak tulis panjang-panjang, korang tengok lah gambar-gambar kat bawah ni. Hikhikhik. Banyak tau uolss.. jangan jeles!










































Ambek kau! 41 gambar kesemuanya. Mampoooo??? Hahaha. Btw, nanti aku update pasal MINI OPEN DAY UNIKL BUSINESS SCHOOL pulak pada hari Ahad lepas. Siap ada video lagi. Nak tengok tak? Tunggu entri akan datang!!!! weeee

Sekian.Bye!

4 comments:

Wak Danial said...

alhamdulillah. sujud syukur tanda terima kasih.

tahniah ye.

@YUNID@TI said...

tahniah...

Askrie Hishamuddin said...

Wak Danial - Amin :) Thanks btw

Askrie Hishamuddin said...

@yunid@ti - thanks :)