Friday, November 9, 2012

Gangnam Style Versi Senamrobik!

Assalamualaikum!

 Seperti yang dijanjikan, aku akan post video sempena Mini Open Day UniKL Business School tempoh hari. Nah, Gangnam style versi senamrobik dari aku. Semua step dilakukan secara spontan. 


Kalau korang nak tahu, on that day, aku dipaksa untuk menjadi aerobic instructor for that event. Curlasss tak uolsss???


Terus-terang, aku cuma tahu dance part chorus lagu tu je. lol Jadi, kalau korang nak try kuruskan badan, buang segala lemak-lemak degil, silalah join ikut step-step aerobik aku kat atas tu sekali kat dalam bilik sengsorang ye. Lagi best kumpul ramai-ramai buat together-gether

Sekian.Bye!

3 comments:

Lelaki Ini said...

hahaha
macam la korang ni!
enjoy tgk!

Lelaki Ini said...

hahaha
macam la korang ni!
enjoy tgk!

Askrie Hishamuddin said...

Lelaki ini : thanks enjoy! heee~~~