Saturday, August 3, 2013

How to make your Annual Dinner become grand???

Assalamualaikum

Kemain title post dalam bahasa omputeh, tapi tulis entri dalam bahasa melayu. Maklumlah, bila menaip dalam bahasa melayu macam-macam idea boleh keluar dengan jayanya. Tak gitu?

Baiklah, bila sebut pasal annual dinner, sudah semestinya semua nakkan annual dinner itu meriah, gah, berprestij kan. Berbaloi dengan duit yang dikeluarkan, berbaloi dengan masa nak menunggu setahun sekali je dapat melaram baju menghelip-ghelip.

Jadi, kat sini aku ada cadangan macam mana nak pastikan annual dinner anda nampak gah dan grand?

 

Kumpulan Senitari Sanggar Emas bersedia untuk memenuhi jemputan mana-mana company, kolej, sekolah, rumah kebajikan, serta mana-mana organisasi yang ingin membuat annual dinner.

Takkan tak boleh nak spend duit banyak sikit untuk majlis annual dinner kan? Setahun sekali je.

Kalau korang nak tahu Kumpulan Senitari Sanggar Emas UniKL Business School sudah dua tahun ditubuhkan. Antara show yang pernah dijayakan oleh Kumpulan Senitari Sanggar Emas adalah :

International Entrepreneurship Forum (IEF) Gala Night Dinner
Bachelor of Accounting UniKL Dinner
Majlis Makan Malam Alumni UniKL IPROM
Majlis Sepetang Bersama YB Ali Rustam

Joget Lambak bersama Delegasi International Entrepreneurship Forum IEF Gala Night Dinner



Persembahan Penutup International Entrepreneurship Forum IEF Gala Night Dinner



Sekiranya berminat dengan khidmat Kumpulan Senitari Sanggar Emas UniKL Business School, anda boleh hubungi manager kami iaitu cik Huda di nombor ini 0192403972 untuk pertanyaan harga dan khidmat tarian.

Sekian.

1 comment:

Kasih Lestari said...

Blogwalking segmen singgah sahur...Gud Luck...Selamat Hari Raya...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/07/blogwalking-singgah-sahur.html