Wednesday, December 8, 2010

BOREDOM

Based on wikipedia, boredom is an emotional state experienced during periods lacking activity or when individuals are uninterested in their surroundings.

kannnnn??? macam nak jawab assignment la pulok! Ya Allah, apahal la bosan sangat cuti sem kali ni. sob3. sedih kan nasib aku. Mohd Asyraf Bin Hishamuddin! cepatlah balik rumah. dasar lupa daratan betul lah. ade ape kat Rembau tu sampai tak ingat nak balik rumah ni! HAHA.
kalau kamu ade takde la bosan sangat Angah ni ha. tak kesian ke kat adik kembar kamu ni?

okay lahh, takde mende pun nak hapdet hari ni. balik2 online fesbuk, youtube, youjizz, you ape lagi.. aduih. naik bosan dah! rasa macam nak muntah-muntah kt laptop ni. hari-hari buat bende yang same je. makan, online, tido. tak bekembang minda cuti2 ni. haghi-haghi ulang bende yang sama je. last-last hambek kau blog, kau lah jadi mangse kan tempat luahan persaan. HAHA. padan muka kau. sape suruh kau jadik blog.

:)

2 comments:

Aqilah Nur said...

hey heyyy...rembau tu kg i okay.hee~

askrie said...

haha. kakak!
ye ke?? lalala~~
i tatau pun, lagipun i ta penah smpai kt rembau. :)
btw, thanks akak follow my blog!