Sunday, January 23, 2011

Aziz Hazmi dalam Awan Nano!!!

sumber : google images


Okay, korang kenal tak siapa Aziz Hazmi yang dimaksudkan? Kalau korang peminat Hanis Zalikha, confirm korang kenal siapakah gerangan lelaki itu. Tapi kalau Hanis Zalikha pun korang tak kenal, aku tak boleh nak buat apa dah la.

Jadi, jika korang masih tak kenal either Hanis Zalikha or Aziz Hazmi korang baca je la entry aku sebelum ni iaitu video yang amat bermakna!. Di dalam entry tersebut, aku ada review sedikit sebanyak tentang Aziz Hazmi.

Baiklah pada entry kali ini aku nak ajak korang tengok video clip terbaru daripada Hafiz AF7 yang baru-baru ini memenangi Persembahan Vokal Terbaik AJL25 melalui lagu Noktah Cinta. Video clip ini berjudul Awan Nano. Bagi aku video clip ni memang terbaik, ada jalan cerita, dan sangat menarik. Bertambah menarik lagi apabila Aziz Hazmi turut muncul dalam klip video Awan Nano ini! Jom saksikan!



Selamat Menonton!

4 comments:

AyinAyob said...

ha'ah lah. die ade. ngeee. tak sangke lah. budak sweet ni leh masuk video clip si hafiz. cayalah.

Askrie Hishamuddin said...

@ayinayob, hehe.. nmpknya ramai jugak yang adored AH kan?

Tikah Syah said...

die saper doe,muke mcm pnh tengok
tp x kenal

Askrie Hishamuddin said...

@tikah, AH ialah peminat setia HZ. hehe. I ada banyak menulis cerita pasal beliau. U boleh check entry2 I sebelum ni