Thursday, January 6, 2011

Blog Murahan


Untuk menulis entry kali ini aku memerlukan beberapa kotak tisu serta suasana yang pilu. Ya, kegunaan kotak tisu untuk mengesat air mata yang tak henti-henti mengalir...

*diam seketika*

bukak lagu luahan hati - apit. Eh, taknak taknak. lagu mat rempit. bukak lagu My baby you - Josh Groban. Eh, tak boleh tak boleh. tak de kena mengena langsung dengan entry kali ni. Okay, tak payah bukak apa-apa lagu langsung. lagi senang. Huh, susah betul nak dapatkan feel untuk menulis entry sedih-sedih ni. Ye lah, orang kenal aku dengan perwatakan yang ceria! bukannya sedih-sedih ni. walaupun aku ni selalu touching for somehow, tapi lepas tu aku okay da. kejap je.

Aku tak tau la mana salah aku, mana silap aku dalam menulis blog ni sampaikan aku buat contest pun tak de orang nak join. yang ade pun seorang je. thanks! aku appreciate sangat-sangat! Walaupun ramai yang view entry tu tapi kosong. no feedback. Ye lah, memang tak dapat dinafikan yang contest aku tu tak mendatangkan apa-apa benefit kat korang pun kan. tak dapat hadiah yang lumayan macam contest-contest lain, tapi takkan lah tak boleh support newbie macam aku kot. aku bukannye nak kejar glamer ke ape. TAK! tak terniat langsung pun. Aku cuma nak support daripada orang ramai je supaya aku lebih bersemangat untuk menulis blog di masa akan datang. tapiiiiiiii... (ala-ala drama murahan kat tv yang selalu korang tengok tu, tak sempat cakap tapi dah bersambung )

Aku tau la blog aku ni tak sehebat blog korang. tak secantik blog korang. tak bermakna bagi korang. BLOG MURAHAN je. ya, itulah perkataan paling sesuai untuk describe blog aku ni. terima kasih.

5 comments:

hana said...

saba je la ye...
dugaan..
btw...
sye x tau pn awk uat contest..
=D

Askrie Hishamuddin said...

@hana : thanks for the advice :) oh, u follow la i baru u tau. i selalu update entry :)

zuana's dear diary said...

sabar yer.. jgn sdey2.. paham perasaan tuh.. btw sy sokong awk ok.. teruskan berblog n menulis.

Askrie Hishamuddin said...

thanks for the advice zuana :)
i'll appreciate it!

HeziqaMushadadLee said...

bile nak buat?nak join.nak join.
tak penah join contest ke hape..
huhu