Saturday, January 22, 2011

Radio Huru Hara FM ?


Woww!! Korang tau tak akan kewujudan radio ini? Okay, let me explain about this first. Actually Huruhara.fm ni takde kat mana-mana frekuensi radio pun, tetapi korang cuma boleh dengar huruhara.fm ni live di internet sahaja di sini

http://www.capciken.net/

Korang juga boleh request lagu korang kat sini

http://www.capciken.net/req.html


Kalau korang ada facebook, sila like page diorang di sini

http://www.facebook.com/HuruHaraFM

Selain tu, kalau korang berminat dengan badge Huruhara.fm klik di sini

http://www.picbadges.com/cap-ciken/

Untuk handphone pulak, klik di sini

http://www.capciken.mobile/


Kreatif kan diorang?
Sambil kita online-online boleh lah dengar lagu-lagu yang menarik melaui Huruhara.fm ni. Nak dengar lagu permintaan sendiri pun boleh kan?

Btw, radio ini hanyalah untuk suka-suka~ non-profit ~ hanya untuk hiburkan anda :)

Kami Support Cap Ayam!!!

6 comments:

Firdaus Alim said...

baik punya

Askrie Hishamuddin said...

@daus, dah dengar ke huruhara.fm?

Encik Tikus said...

LOL aku baru tahu pasal nie, thanx for sharing

Askrie Hishamuddin said...

@encik tikus, well! HAHA :) btw, ur most welcome! hikhik

AyinAyob said...

ouh. online fm eh. macam frenzy tu lah kann?? hahaha. terbaek lah!

Askrie Hishamuddin said...

@ayinayob, lebih kurang macam tu lah :) hehe