Sunday, February 13, 2011

Buffered earning dah jadi metered earning.


Nampaknya buffered earning yang pertama dan kedua yang menapak kat dalam
nuffnang aku ni, Unilever Gadis Semasa Sunsilk SS dan jugak DiGi Happy SS dah pun menjadi metered earning dah. Sedih kot.

Takpe lah, aku still ade satu buffered earning kat dalam nuffnang ni. Hope bertahan lama lagi lah ya. Sebabnya current earning dalam buffered earning yang aku ada sekarang ni pun macam malu-malu kucing je nak membiak.

Apa-apa pun terima kasih kepada nuffnang!!!

p/s: encik
nuff, nak lagi buffered earning boleh tak? wink3.

4 comments:

azzey said...

Saya pun dh laam x dpt BE...:)

Askrie Hishamuddin said...

@azzey, takpe2, berusaha lagi! hehe

AMMAR YASIR said...

Kita serupa..sama lah kita bro....dh jadi ME...Sedih dan pilu

Askrie Hishamuddin said...

@ammar yasir, huhu, tau takpe. sedih dan pilu rasanya. haha