Monday, February 28, 2011

Jangan diikut sangat nafsu muda tu

Couple tapi tak confirm lagi kahwin ke tak. Tapi kalau jadi kahwin pun, nanti dah kurang lah kemanisan dalam perkahwinan tu. Ye la, semua benda-benda sweet dah buat time couple. Bila kahwin nanti apa je yang tinggal? Tu lah pasal ramai je yang kahwin cerai sekarang ni. Pasangan muda pulak tu. Orang-orang dulu mana ada couple sangat pun, terus kahwin je, elok je bahagia sampai akhir hayat. Lagipun couple itu kan HARAM. Jangan diikut sangat nafsu muda tu. Haihhh =.="

credit to Wan Hassan for this very beautiful quotes.


So, sebagai selingan, terimalah video lagu nyanyian cover version Kalau Berpacaran dari Najwa Latif.



Kalau korang nak tengok video-video nyanyian cover version dari Najwa Latif yang lain, korang boleh layari channel youtube beliau di sini.

http://www.youtube.com/user/najwa595

Terima kasih!

5 comments:

Captain said...

salam,

Betul semasa couple belum kahwen jaga nafsu syahwat... bila madu habis disedut tinggal sepah sudah habis kemanisannya..lebah terbang cari bunga baru... dosa besar pula.

Askrie Hishamuddin said...

@captain, betul betul

ch!natsu said...

huhu nice..! =)
semoga kita sntiasa bringat2 wlupun brkasih..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

kalu da gatai tu kawen kan je

Askrie Hishamuddin said...

@ch!natsu, thanks :) betul tu!

@aniesandyou, hahaha.. yupyup