Tuesday, April 26, 2011

DiGi WWWOW Awards


Hello everyone!

Pada entry kali ini aku nak mintak jasa baik korang semua yang terbaca entry ini secara langsung ataupun tidak langsung untuk vote aku dalam DiGi WWWOW Awards bagi kategori Video Of The Year



How to Vote?

Senang je, mula-mula pastikan korang login facebook,


dah login, kt bawah iframe tu ada butang untuk undi (vote)

tapi sebelum korang vote korang kena isi dulu captcha tersebut, lepas isi baru tekan button vote!

Mudah kan?


So, click here for vote!



Thanks everyone!

6 comments:

Orang Kampung said...

sapa awek tu.. hehe

Askrie Hishamuddin said...

@orang kampung, my bestfriends forever la (bff)

remy ishak said...

wahahahahha...siap ade iklan..gua syorkan lu jadikan iklan siam seebagai rujukan hahaha...

Askrie Hishamuddin said...

@remy ishak, this is one of our assignments task. subjek advertising & promotion. iklan siam? zzzzzzz

apik pehe said...

wahhh..siap ader video..nanti apik try godek internet ump ek..diorang block video..haha

Askrie Hishamuddin said...

@apik pehe, hehe :) good luck! HAHA