Friday, April 15, 2011

(LOL!) Lady Gaga jatuh tergolek di atas pentas



Paling tak tahan tu, semasa Lady Gaga terjatuh, boleh pulak dia terlepas cakap "ouch!" kat mic. Okay, ini bermakna Lady Gaga bukan sengaja menjatuhkan diri beliau di atas kerusi itu. This is we call as accident di atas pentas.HAHA. Itulah, hyper active sangat pun. Duduk diam-diam atas kerusi tu sudah la. HAHA. Tapi kan, korang perasan tak semasa Lady Gaga jatuh tu penonton kat dalam hall tu relax je, diorang semua cool je, takde sorang pun yang ketawa.

Tak macam penonton kat Malaysia. Ingat tak sewaktu Jac terjatuh di atas pentas semasa konsert final Hitz1 tak lama dulu? Bukan main seronok bersorak bertepuk tangan bagai. Itu dia perbezaan ketara orang Melayu dengan orang Barat. Diorang ni respect each others. Sepatutnya sifat macam ni yang patut kita contohi.





Nasib baik la Lady Gaga tak melatah kan? Kalau Lady Gaga ni jenis kuat melatah, tak tahu la perkataan apa yang terkeluar dari mulut dia kan? Alah, kalau dia melatah sekalipun, peduli apa kan? Perkataan f**king, b**ch, semua tu perkataan normal bagi diorang. Orang Malaysia je sensitif lebih.

11 comments:

saie PUYIE said...

haha, mlang snggoh lady gaga..
bru ni trgolek kt airport -.-'

waN Mohd Salim said...

malang nye nasibbb ... adoi mak ..padan muke

Askrie Hishamuddin said...

@saie PUNYE, haha. kesian kan beliau?

@wan mohd salim, tak baik la. haha

saie PUYIE said...

tu r.. tpi ble tgok smua vdeo tu cam respect je kt org sne even lady gaga dah jtoh cam tu diaorg cam cool jew.. ble tgok vdeo jac tu cam ksian je, mmg malu gler..

Askrie Hishamuddin said...

@saie PUYIE, tau takpe, padahal budi bahasa budaya kita, bukan budaya Barat. Tapi orang Barat lebih berbudi bahasa dri kita.

saie PUYIE said...

btol2.. ade tgok album kt oh media di fb time abpbh, kbnyknnya org islam pkai bju seksi2, org bkan islam sopan je pkai bju.. :):) pndpat smua org kt c2..

tiQz said...

betul gak yg pasal jac ditertawakan tu... kesian pun ada. should be kita support dia kot. yg gelak2 tu ada brani ke kuar kat public lepas jatuh and perform..?? tanya la diri sendiri....

Askrie Hishamuddin said...

@saie PUYIE, tu la pasal.. nak buat macam mana, semua pakat nak jadi orang putih.

Askrie Hishamuddin said...

@tiQz, betul tu! kesian Jac kan? nasib baik la Jac profesional.

m y z . z i e m a said...

haha ,steady je jatuh. yg dia hyperactive sgt tu kenapa. ish2.

Askrie Hishamuddin said...

@myz.ziema, haha. itu la pasal