Sunday, May 8, 2011

Baru ada 4 orang je ke? Merajuk la macam ni :'(



Aku ni punyalah bersemangat berkobar-kobar nak menolong menaikkan nama blogger-blogger perempuan terutamanya, sebab segmen yang aku anjurkan sebelum ini ramai jugak blogger perempuan yang join tapi nasib tak menyebelahi diorang. Aku pun tak sangka semua bloglist pilihan aku semuanya blog kepunyaan lelaki.


Takpe lah kalau begitu, rasa sedih sangat. Nak merajuk lah. Nak delete je blog ni. giteww. Ngade pulak kan?

Uolzz taknak join ke? Ala, bukannya kena bayar pun kalau nak join. Cuma memerlukan sedikit pengorbanan masa je sebab nak kena buat entry kat blog. Itupun tak sampai 5 minit lah.

Untung-untung kalau blog korang best, aku boleh tolong promote blog korang kat sini. Tak nak ke tak nak ke? (sambil kenyit-kenyit mata)

Kalau korang nak join, jangan segan-silu. Klik sini cepat!


8 comments:

nur amalina athman said...

kalau bg entry yg ary tuu punya boleh??yg bloglist sebelum tuu??sebab jawapan sama jerr..hehe

Askrie Hishamuddin said...

haha, boleh, tapi tukar la tajuk, sbb kne tambah wanita ;)

Aku said...

nak join tapi aku masih dara..eh tak aku masih laki..

Askrie Hishamuddin said...

aku, hahaha :) masih laki ye? HAHA

Eyka said...

hahaha..asri..eyka dah joinn~ join lgi boleh?? hahaa XD

Askrie Hishamuddin said...

eyka, amboi, melampau tau. hahaha

waN Mohd Salim said...

huhuhu kesian nyer kande

Askrie Hishamuddin said...

takkan kesian je kot? tolonglah promote kat blog dinda!