Sunday, June 12, 2011

Segmen Khas Sempena Cuti Sekolah!


Bersempena dengan cuti sekolah ini aku nak anjurkan satu segmen khas kepada semua blogger tak kira pelajar sekolah, pelajar universiti/kolej, penganggur, pekerja swasta, pekerja kerajaan dan sebagainya. Korang dialu-alukan untuk menyertai segmen ini.

Segmen khas bersempena dengan cuti sekolah ini berjudul Kenangan Cuti Sekolah Saya! Ini adalah peluang untuk korang berkongsi pengalaman serta kenangan korang kepada semua pembaca korang!


Syarat-syarat penyertaan

1. Buat satu entri khas "Segmen Kenangan Cuti Sekolah Saya!"

2. Letakkan header blog ini di dalam entry tersebut dan pastikan link ke dalam blog ini.


3. Ceritakan pengalaman percutian yang anda tak dapat lupakan semasa cuti sekolah. Korang boleh sertakan gambar sebagai bukti.

4. Tinggalkan link entri korang di dalam entri ini.

Selamat Mencuba!



CONTOH ENTRI:


Kenangan cuti sekolah yang tak dapat aku lupakan ialah sewaktu tahun 2007, aku bersama rakan-rakan aku yang lain melancong ke Beijing, China. Sewaktu itu aku berusia 17 tahun. Kitorang ke sana selama seminggu bermula 3 Jun 2007 sehingga 9 Jun 2007. It was an awesome journey!



Summer Palace, Beijing

Great Wall Of China, Beijing

Forbidden City, Beijing

Terima kasih!

Tarikh tutup penyertaan : SEHINGGA CUTI SEKOLAH TAMAT


13 comments:

shiema sufian said...

naaaak join. tapi busy. nanty shiema join okeh :)

Askrie Hishamuddin said...

okayyy.. takde hal punye ;)

alyaa (: said...

nak juin. tapi malu :D ahaha^ .

Askrie Hishamuddin said...

alyaa (: kenapa nak malu pulak? hmmm.. jom la kongsi kenangan! best

Mutiara Megat said...

Hoho, askrie ! Mutiara joint kontest ini huhuhuhuhuhu firstime sy joint :) thanks invite....ermmm hadiah ape ye?

Mutiara Megat said...

http://mutiaramegat.blogspot.com/2011/05/segmen-kenangan-cuti-sekolah-saya.html

Mutiara Megat said...

hahaah sy dh letak dh :) link pown kat situ header

gadisSETAN said...

ehhehehehehehehheheheh

Askrie Hishamuddin said...

gadisSETAN, gelok la pulok!

Akmal Khalidah said...

ouh,Beijing!

Askrie Hishamuddin said...

ye akmal khalidah, beijing lah :) hehe

Mutiara Megat said...

wei bile result

Askrie Hishamuddin said...

nampaknya u sorg je yang join :(

actually this is not a competition la, this is just segment untuk cuti sekolah sahaja.