Sunday, June 12, 2011

Apa kata mereka? KL Gangster

Assalamualaikum, tak jawab dosa, mati seksa, masuk api neraka,hikhik. Baiklah, entri kali ini aku nak kongsikan dengan korang semua pasal KL Gangster yang sekarang ni rancak ditayangkan di pawagam. Tapi, malangnya, aku belum sempat tengok lagi filem ini. Walaupun begitu, jom kita baca komen-komen yang diberikan daripada orang ramai mengenai filem KL Gangster ini.


Mieril rasa filem ni memang memang memang memang GEMPAK, AWESOME, HEBAT, POWER, LAWAK, dan banyak lagi, pokoknya, best deh,, saya bagi 5 STARS,, hahah,, mieril memang dah agak filem ni akan seperti ini sambutannya,,


tapi, dalam banyak2 watak dalam filem ni, bagi mieril semuanya menarik dan best tapi yang paling menarik perhatian mieril ialah watak Shark yang dilakonkan oleh Syamsul Yusof, entahlah, kenapa mieril minat watak tu tapi mieril rasa watak tu yang paling berjaya menarik perhatian mieril..bukan sebab pelakon tu handsome ea, dan sebenarnya kalau nak ikut ke”handsome”an tu, yang paling handsome is Aaaron Aziz,, tapi mieril tetap nak cakap yang watak Shark ini berjaya dibawa oleh Syamsul Yusof dengan JAYANYA,, tapi kan satu lagi pelakon yang berjaya mencuri perhatian mieril sikit ialah Sofi Jikan,, yeah, seriously bagi mieril dia seorang pelakon yang hebat, walaupun baru first time mieri tengok dia berlakon,,

dan kepada korang yang belum tengok, mieril sangat sangat recommend korang pergi lah tengok filem arahan anak Dato’Yusof Haslam nie sebab memang tak rugi der gua cakap lu,, -blogger freee

fuh memang filem NI TERBAIK DARI LADANG.
KONGSI NGAN KL GANGSTER KALO NAK DIBANDINGKAN MCM LANGIT DAN BUMI.KL GANGSTER JAUH LAGI BAIK.INTERNASIONALLEYY.

FARID KAMIL..PI LAH BERGURU NGAN SI SYAMSUL TU NAK BUAT FILEM AKSI.

KL GANGSTER MENGUBATI KEKECEWAAN KITORANG PADA FILEM KONGSI YG INDAH KABAR DARI RUPA.

THUMBS UP GUYS- lan jb


kl gangster the best lah…
tak sia-sia tengok…
terutamanya sofii jikan… “aku sengat nanti”
aaron aziz dengan syamsul yusof memang terbaik….
zizan lak “abg long padil”
memang syamsul yusof pengarah muda berbakat besar…
semoga industri filem malaysia semakin maju..
aku duduk kat seat belakang. cara lawan dia takdelah terlalu pantas, ok aje. lagi smart adalah lah…
memang puas tengok… -wan

more comments :http://beautifulnara.com/review-filem-kl-gangster-kl-ini-abang-nara-yang-punya/

Nampaknya kebanyakan komen yang diberikan oleh orang ramai mengenai filem KL Gangster ini rata-rata memberikan komen yang positive. Ni yang buat aku rasa nak tengok ni. Adik aku pun dah tengok filem ini. Dia pun rasa macam nak tengok lagi sekali. Takpe takpe, esok lusa kita pergi tengok. Bukan apa, dah dua hari berturut-turut ticket asyik full je. Nak buat camna? Redha je la

2 comments:

::blog anak jawer:: said...

wow...mcm best...nk kene serbu panggung ni...

-Yok mampir diluk = tuntut hak pusaka ketika mereka masih ada...segera..!!!

waN Mohd Salim said...

dinda nak pi tengok esok .. la la la kanda nk ikut?