Thursday, June 16, 2011

Macam mana boleh jadi macam ni?

Sejak akhir-akhir ni entah kenapa aku rasa macam makin malas je untuk update blog. Serba-serbi tak kena. Idea makin berkurangan. Tak macam dulu. Tengah korek hidung pun idea boleh datang. Sekarang, jangankan tengah korek hidung, tengah buang air besar pun idea masih tak datang-datang. (Orang kata idea selalu datang waktu tengah meneran, betul ke?) Apa dah jadi ni?

6 comments:

Aman Ibrahim said...

haha give it a rest, dont push to hard. nanti dtg la idea tuh..

Askrie Hishamuddin said...

thanks aman for the advice. really appreciate it!

cucu umie said...

jgn pening lol..rest2 and relaxkan minda..incya-Allah nty adlh idea yg dtng..

Askrie Hishamuddin said...

thanks cucu umie for the advice!! hehe..

izzah nadiah said...

jangan paksa, nanti datanglah.. i got the same problem also.. =)

Askrie Hishamuddin said...

izzah, huhu.. give me five!