Tuesday, June 21, 2011

Macam mana nak update blog guna handphone?


Assalamualaikum, tak jawab dosa, mati seksa, masuk api neraka, hikhik. Dah lama dah tak mulakan entri dengan ayat tersebut kan?


Sejak aku pakai handphone sony ericsson xperia x8 ni kan, jarang sungguh aku bukak laptop. Selalunya 24/7 aku menghadap je depan laptop ni, padahal tak buat apa pun. Balik-balik online benda yang sama je iaitu facebook, blog, youtube. Itu je la rutin bila bukak laptop.

Tapi, memandangkan aku pun sudah pakai handphone sony ericsson xperia x8 sekarang ni, aku pun online guna handphone je la, cuma, sampai sekarang ni aku masih tak tahu macam mana nak update blog guna handphone je pakai application android ni. Senang sikit. Tak payah la nak bukak laptop dah. Bukak laptop waktu nak buat assignment je. Ha ha ha. Ada siapa-siapa boleh tolong ajar tak? *sigh

9 comments:

SPONGEBOB said...

cbe upload kt market dulu .... cz i update pon gne fon ... xperia x10

SPONGEBOB said...

anywy , kalo ade papew ... send massage kt FB i ... NUR AZREEN EDLYNDA AHMAD .... bole tnye ngn details

Askrie Hishamuddin said...

okay, thanks spongebob!! i'll try!

forever love said...

tak pernah update guna fon even guna vivaz pro nie.. tak puas

K O R I E said...

oh..
xperia
oke.. hahah~
aku xthu.. maaf..
nt klu aku thu aku gtau ko oke

Askrie Hishamuddin said...

Forever love, update kt phone sng. X pyh susah2 bwk laptop kehulu-kehilir. Sbb aku suka update blog.

SPONGEBOB said...

WELCOME ... JUST ASK ME ON FB MSG ... I WILL HELP

Askrie Hishamuddin said...

thanks spongebob! i will

Jalut said...

cmne? nnti buat tutor k.. tnya nokia skali.. hahah