Friday, July 22, 2011

Korang jeles tak dengan diorang ni?


Kadang-kadang bila tengok blogger macam Ben Ashaari, Yuyu Zulaikha update blog setiap hari setiap masa jeles jugak dibuatnya.


Kadang-kadang buat aku terfikir mana diorang boleh dapat idea nak menulis? Ada je idea yang diorang nak tulis dari dulu dampai sekarang.

Kadang-kadang jugak buat aku tertanya-tanya diorang ni takde keja lain ke update blog je setiap masa. Sentiasa ada je masa nak update blog. Takkan lah takde istilah busy langsung dalam hidup.

*sigh

4 comments:

azrijohan said...

uishhh,sape kate depa x busy?
diorang pandai bahagi masa baik2 kott...sbb tu laa

Askrie Hishamuddin said...

hahaha. tapi nampak macam tak pernah busy langsung la, asyik update je. jeles kot

Eyka said...

sabo je la dy jeless..haha:P

Askrie Hishamuddin said...

hahaha..