Friday, July 22, 2011

OMG OMG! Dapat treatment percuma di New York Skin Solution!


Macam-macam benda yang kita plan tapi at last tak jadi. Baru-baru ni aku dapat offer dari New York Skin Solution. Aku ada join satu contest New York Skin Solution. Tak sangka pulak aku terpilih untuk dapatkan treatment percuma 3 jam tersebut. Siap buat appointment lagi esok jam 5 petang kat de garden, Ipoh.


Tapi, malangnya aku kena save sikit duit untuk belanja. Duit dalam poket pun cuma tinggal sejemput je. Nak makan untuk hidup punya pasal.

So, sebagai kesimpulannya, aku batalkan saja hasrat aku untuk menjalani treatment di New York Skin Solution tersebut.

*sigh


7 comments:

Puan tia said...

heheh kalau dh g new york skin 2 ..kn pndai cakap..nnti diaorg pakse suh beli brg diaorg pehtu cont wat treatmeant.. kalau ko cakap xde duit pon dia mesti suh guna kad la pinjam orgla..huhuhuh serik aku..huhuhu

Askrie Hishamuddin said...

ye ke? susah gak tu

ninie_azriena said...

bukan sng dpt treatment free..
tp nanti mesti ada juga cas2 tersembunyi..huhu

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

ari tu mak sy pon dapat offer buat kat sana, n mak sy p ja la. masa depa tgah buat tretmant tu, depa paksa / mengharapkan org beli barang depa. errmmm

Askrie Hishamuddin said...

ninie, tu yang takut tu

tak kenal maka tak cinta, tau takpe. takut jugak

pika said...

phewww . baru je nak pesan jangan pegi heheheh . dah rmai yang jadik mangsa dorang . be careful ! ;D

Askrie Hishamuddin said...

haha. it's okay pika, i memang taknak pergi pun. :)