Tuesday, February 7, 2012

Sebab apa youtube itu best?

Assalamualaikum.

Dekat dalam youtube setiap user bebas untuk menyuarakan pendapat, komen serta pandangan diorang. Tapi, ada jugak user youtube yang sanggup disable comment(s). Watlek watpeace, tak best lah youtube kalau user lain tak boleh nak hantar komen. Ye dok?


Cuba korang baca komen-komen dibawah mengenai video di atas. Sumpah pecah perut dibuatnya. Print screen kat bawah ni adalah antara komen-komen yang boleh buat perut aku senak selama seminggu.

sumber : youtube

Apa-apa pun tahniah diucapkan kepada komposer, penulis lirik serta penyanyi yang terlibat dalam merealisasikan lagu Beribu Sesalan ni. Jangan gaduh-gaduh.


4 comments:

Rozuan Ismail said...

amboi,mesti suka gila lagu ni kan

ASKRIE HISHAMUDDIN said...

rozuan : tak suka pun. suka baca komen-komen dalam video ni je

Dya Nadiah said...

HAHAHAHA . Lawak lahhh . Detail tu siap bagi timing lagi :P

ASKRIE HISHAMUDDIN said...

@Dya Nadiah : Tau takpe. Sebab tu i suka youtube, baca komen-komen orang :P