Monday, April 2, 2012

Cheque Nuffnang Ketiga dah sampai! Alhamdulillah

Assalamualaikum!



Alhamdulillah. Permulaan bulan April tahun ni buatkan aku rasa sangat bersyukur sebab dikurniakan rezeki daripada Allah s.w.t. Amin.

Walaupun jumlah yang aku dapat takde lah banyak mana macam blogger-blogger 'otai' yang lain, tapi aku masih mampu tersenyum riang gitteww. Ye lah, ketuk-ketak papan keyboard je dah boleh dapat duit. Siapa taknak kan? Tak kira lah berapa banyak pun yang kita dapat.

Alhamdulillah, selama aku berblogging ni, ini dah kali ketiga aku dapat cheque daripada pihak nuffnang. Terima kasih nuffnang!

Btw, aku tulis entri ni bukannya apa, saja nak kongsikan kegembiraan aku awal bulan April ni dan semestinya nak bagi semangat kat blogger-blogger baru yang sedang berjinak-jinak dengan nuffnang ni. KLIK DI SINI!!!!

Sekian.Bye!

12 comments:

Rozuan Ismail said...

tahniah!!wah terus g maybank ye.huhu

Askrie Hishamuddin said...

Rozuan Ismail, thanks. Mestilah, tengah pokai sangat sekarang ni. Kena lah pegi cepat-cepat. Hehe

dee ann said...

wah.. jeles i.. berapa lama nak kumpul banyak tu erk??

Askrie Hishamuddin said...

dee ann, almost 3 month jugak la baru boleh dapat amount banyak tu. Sedihkan? =.='

NAL said...

wah, tahniah..dia contact melalui emel ek?

Askrie Hishamuddin said...

Thanks Nal, tak lah, tak guna email pun.

CSI : Taugeh said...

wah wah. unthongla.. hehe. tahniah.

Askrie Hishamuddin said...

CSI : Taugeh. Hehe. Thanks :)

Asilah Sahira said...

bestnye...hai,jelez bebenor la pulok

Askrie Hishamuddin said...

Asilah Sahira, takyah jeles-jeles sangat. Dimana ada kemahan, disitu ada jalan. haha

Bluewendy said...

syiookkk2!!

Askrie Hishamuddin said...

Bluewendy, tahu takpe :) hee~~~ Alhamdulillah :)