Monday, May 21, 2012

Dapat 3 buffered earning nuffnang!

Assalamualaikum!

Sebenarnya aku dah lama nak update entri pasal buffered earning ni tapi asyik terlupa je nak update. Takpe lah, yang penting dah update dah ni. Alhamdulillah, nampaknya rezeki aku minggu ni agak murah dengan kehadiran 3 buffered earning sekali gus dalam nuffnang.

Kalau korang nak tahu, buffered earning ini ialah iklan-iklan sponsor dalam blog aku.


Antara sponsor-sponsor blog aku ialah Maxis iPhone 4S Refresh Extension, Kimberly Clarke Kotex 2012 dan TM Kaki Bola Sponsorship. Terima kasih kerana sponsor blog ini!

Aku jugak ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga kepada pembaca-pembaca tegar dan setia blog ini. Tanpa korang siapalah aku. Wah, kemain lagi macam bagi ucapan menang anugerah la pulak. Kau ado? LOL

Sekian.Bye!

6 comments:

NAL said...

wow..tahniah..

Askrie Hishamuddin said...

Terima kasih Nal!

jal said...

tahniah2, one question header punya gambar tu dekat karai kan

Askrie Hishamuddin said...

Jal, thanks :) ya, kat Victoria Bridge, karai, Kuala Kangsar

PaK_LaN said...

Tahniah...Aku tak pernah lagi dapat BE...sedang berusaha...


Jemput untuk menyertai Give Away Contest saya
Give-Away Contest

Gift Shoppe said...

hi..follow saya juga yer.. touchofmyheart.blogspot.com