Sunday, July 29, 2012

Baju kontijen Malaysia tersenarai dalam uniform terburuk Olimpik London 2012!

Assalamualaikum!

WORST - Malaysia's tiger printed yellow, orange, and black uniform was a little too bold. LOL


Alamak! Nampaknya baju kontijen Malaysia tersenarai dalam uniform terburuk semasa London 2012 Olimpik Opening Ceremony!


11 comments:

Mr.S said...

agak la.. mungkin part warna oren tu yang tak matching langsung.. arimau ada 2 warna je.. itam kuning atau itam oren.. zzzz

Askrie Hishamuddin said...

Mr.S - haha, tu lah pasal, nak komen lebih-lebih jap lagi kita ni bukannya designer hebat.

DsCaRNiA NaDiA said...

Huhu saya tak dapat saksikan LIVE.. Tapi bila tengok pic ni pun saya rasa tak puas hati.. Pakaian tangkap muat.. Baju tu rasa ok la kot.. Tapi tengok la kasut, ada yang kilat, perempuan ada yang kasut itam, coklat.. benda camtu pun tak leh nak alert --!

Askrie Hishamuddin said...

DsCaRNiA NaDiA -amboi, marahnya dia. hehe. sabar2 :)

NAL said...

betul la..ada yg tak kena..

Askrie Hishamuddin said...

Nal - huhu :)

Ahmad Zarif said...
This comment has been removed by the author.
Ahmad Zarif said...

nampak janggal je.. hmm..

Boni Kacak said...

kalau buang yang kaler oren tu, pastu kasut semua sekata, tak lah buruk macam ni,haha

Mummy Akmar said...

Hahaha Kelakar pon ada..

Asrie..

Jom "Follow" Blog Mummy dan Join "Projek Amal EQQ" di http://elqashrinqaisara.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-follow-blog-el-qashrin.html

Pakat ramai-ramai untuk perkara yang berfaedah ni. Boleh tambah pahala.. Haha

TQ

faizal lakimon said...

agak2 berapa harga harga baju kontijen malaysia nih yer...?

n berapa elaun atlet /day ek...?///

ttg baju mmg meletop la sangat...mcm hampeh