Saturday, July 14, 2012

(GAMBAR & VIDEO) Agnes Monica separuh bogel di malam final Indonesian Idol 2012

Assalamualaikum!

Kali ni aku nak cuba bermain dengan SEO pulak haha. Disebabkan Agnes Monica menjadi topik bualan hangat minggu ini dan merupakan rising search google. Apa salahnya kalau aku mencuba nasib untuk menaikkan traffic blog aku yang makin merosot ni haha. Curlass kan uolss??

sumber gambar: google images

Di bawah ini pulak merupakan video persembahan Agnes Monica & Ahmad Dhani menyampaikan lagu Cinta Mati semasa final Indonesian Idol 2012! Mantap banget suaranya deh!


Sekian.Bye!

4 comments:

Boni JLL3 said...

uish.. makin daring betul agnes monica ni..

Askrie Hishamuddin said...

Boni JLL3 - betul tu! haha

che'pi said...

seksi seh.... terus x lalu nak buat bini.. hahahhaa lariikkk

Askrie Hishamuddin said...

che'pi - haha, orang melayu kan ramai lagi :) nak org luar negara jugak ek. haha