Thursday, July 19, 2012

Jom sertai Bloglist Ramadhan Askrie Hishamuddin

Assalamualaikum!

Memandangkan bulan Ramadhan semakin hampir, jadi aku dengan rasa berbesar hati ingin membuat satu segmen terbaru sempena bulan Ramadhan dalam blog aku ini iaitu Bloglist Ramadhan Askrie Hishamuddin.

Caranya mudah sahaja :

1. Follow blog ini

2. Buat satu entri Jom sertai Bloglist Ramadhan Askrie Hishamuddin

3. Letakkan gambar ini di dalam entri tersebut dan linkkan ke entri blog ini


4. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen di bawah

Kesemua penyertaan akan menjadi bloglist Ramadhan Askrie Hishamuddin sepanjang bulan Ramadhan. Maknanya blog korang akan menjadi bloglist blog ini selama 30 hari.

Tarikh tutup menghantar penyertaan : 20 Julai 2012 tepat 12.00 a.m

Blog korang akan menjadi bloglist blog Askrie Hishamuddin pada 20 Julai 2012 tepat pada pukul 12.01 a.m.

CEPAT! JOM MEMERIAHKAN BLOGLIST RAMADHAN ASKRIE HISHAMUDDIN! Akhir kata selamat berpuasa pembaca sekalian!

Sekian.Bye!

7 comments:

Mizs ShEmA said...

http://shemapunyebelog.blogspot.com/2012/07/jom-sertai-bloglist-ramadhan-askrie.html

kie said...

http://dasukidarwis.blogspot.com/2012/07/jom-sertai-bloglist-ramadhan-askrie.html

★M裏 Èlêêñ★ said...

http://misschenta27.blogspot.com/2012/07/jom-sertai-bloglist-ramadhan-askrie.html
*join-join*

iyoyul said...

http://aurorua.blogspot.com/2012/07/jom-sertai-bloglist-ramadhan-askrie.html ..... follow me bro...

Mummy Akmar said...

ek ehhhhh!

Blog list Ramadhan.. Nak join lah.. Jap Jap!!

Mummy Akmar said...

http://elqashrinqaisara.blogspot.com/2012/07/jom-sertai-bloglist-ramadhan-askrie.html

Okay Mummy dah join!

Mummy Akmar said...

sempat lagi ke nak join ni? 20 Julai 2012 tepat pukul 12.00am kire malam ni lah kan?