Thursday, September 6, 2012

Alhamdulillah akhirnya show IEF sudah berakhir!


Assalamualaikum!

First of all, aku nak khabarkan satu berita gembira kat uolss semua yang sedang excited baca blog ni gituhhh. Laptop aku finally dah boleh online dengan jayanya. Dapatlah aku update blog selalu lepas ni.haha. Terima kasih tak terhingga kepada roommate aku Faiq yang bertungkus-lumus memformat laptop aku dengan jayanya. Sila berikan standing ovation kepada beliau!

Okay, la ni aku nak tulis pasal show IEF yang baru saja berakhir pada Selasa malam lepas. Setelah bertungkus-lumus tak kira siang, malam training menari selama berminggu-minggu akhirnya kitorang team Sanggar Emas berjaya melakukan show tersebut dengan begitu meriah sekali.

Yang penting semua International Delegates enjoiceee sekali dengan performance kitorang. Habis kembang semua anggota badan kitorang yang kuncup-kuncup ni apabila menerima pujian yang bertubi-tubi daripada diorang.

Amboi, tebal betul make up aku. haha


Barisan penari lelaki yang gagah perkasa gituhhh! haha


Nampak tak betapa 'vogue'nya kitorang pakai pakaian tradisi Melayu? haha

Dah kenyang maka kita posing beramai-ramai!


Comelkan aku? haha

Malas nak update gambar banyak-banyak.lol. Kalau aku ada kesempatan serta masa yang terluang nanti aku update lagi ya. Setakat ni banyak ni je gambar yang aku larat nak update.haha.

Sekian.Bye!

2 comments:

Fara Ahin Ali said...

Comel gambar yang pakai seluar Aladin tuhh , haha . Video takde ke ?

Askrie Hishamuddin said...

hehe.. thank you :) ada ada tapi belum upload lagi kat youtube :)