Tuesday, February 5, 2013

Oh Mini iPad!

Assalamualaikum!

Terus-terang aku sangat meminati produk-produk keluaran apple. Dari laptop ke iPod ke iPhone sehinggalah ke iPadnya.Tapi tak pernah ada satu produk apple pun yang aku miliki. Oh, rasa macam outdated sangat la pulak bila tak memiliki sebarang product dari apple ni. sobs

Sekarang ni pulak apple baru release Mini Ipad. Ohmyyyyyy!!! Tengok review-review kat youtube sumpah aku rasa macam "I MUST GRAB THIS ONE!!!!"

 

Sebab apa?

1. Sebab Mini Ipad ni takde lah besar gedabak sangat macam Ipad biasa. Nipis je. Sesuai la dengan aku yang comel ni. lol.
2. Sebab camera dia sangat cantik okayy!!! Kamera depan 1.2 megapixel manakala kamera belakang 5 megapixel.
3. Price pun takde lah mahal sangat.



Tapi kan, berbaloi ke beli? Or any other suggestion?

2 comments:

Shaqir Ir Manz said...

ramai yg syorkan beli galaxy note.. sbb apple ni application nya mahal2... xtaw la.. x amik taw sgt psal gadget2 ni... belum berkemampuan :D

Askrie Hishamuddin said...

really? okay2 thanks for the suggestion :) weeee