Friday, May 31, 2013

Cuti sekolah - Cameroon Highland semakin panas!!!

Assalamualaikum!

Dah lama tak menulis pasal personal di sini. Aku tengok blog ni dah jadi macam blog politik, isu semasa dan hiburan pulak. Jadi, sebelum pembaca blog ni jadi confuse dengan isi kandungan blog ni aku terpaksa selitkan pasal diri aku kat blog.

Baru-baru ni aku ngan family aku ke Cameroon Highland. Ingatkan boleh lah lari dari kepanasan dunia ni buat sementara waktu, tapi macam takde function je. Dulu, Cameroon Highland boleh tahan sejuk tapi sekarang dah hilang sejuknya tu. Mana pegi pun tak tau.

Enjoy!!!!









1 comment:

Rj M /hmm d _Al ff said...

Cameroon mendenya. Cameron.