Sunday, January 16, 2011

He should be a recording artist!!!

Semalam semasa aku kebosanan mengadap fesbuk terlalu lama, aku pun dengan bangganya bukak la youtube.

Mula-mula aku search Akademi Fantasia 9 audition. Nampaknya tak ada sesiapa lagi yang record video untuk menjadi sebahagian daripada peserta AF9 ni. Nampaknya aku sorang je la over, letak video aku menyanyi kat blog bagai kan. (klik sini kalau korang nak dengar versi sumbang mahram aku.) . Okay, lupakan pasal tu.

Lepas tu aku search pulak Ketulusan Hati cover. Kot-kot suara aku lagi sedap, boleh la aku bangga letak video aku kt youtube pulak. Mencanak-canak la populariti aku lepas ni kan? Niat busuk sungguh. Dalam duk sibuk search lagu Ketulusan Hati cover version tu, aku tetiba terjumpa video seorang mamat ni, die cover lagu Ketulusan Hati by Anuar Zain. Makk ai! power giloz suara dia. teruja teruja teruja!!! Tiga kali aku teruja tu. Lantas dalam hati mula berkata! Yes! He should be in Akademi Fantasia 9!!



Tapi lepas aku tengok kesemua video-video dia, (gagah kau tengok semua video rakaman dia, kau boleh?) I change the words to "He should be a recording artist!"

More Syam Kamarul video : syamkamarul's Channel


Go Syam Kamarul! I'm your biggest fan!!!



6 comments:

rossoneri said...

suara dia sedap boleh cair gitu...cuma dia agak over sikit.. hehehe tiba2 jadi pengkritik sat

Askrie Hishamuddin said...

rossoneri, haha. biasalah tu, style masing2.. :)

Jejaka Terhangat said...

biasa je kot..=p

Askrie Hishamuddin said...

@jejaka terhangat, ye ke? adehh.. bagi aku, die best lah! i love his husky voice!!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

moga ade respon yang baik diantara blog yerr

yuppppp teruja sangat puuunnnn

Askrie Hishamuddin said...

@afzainizam : WOOOWWWWW!!!!