Monday, January 10, 2011

hebatnya penangan blog

arghhh, nampaknya sejak akhir-akhir ini aku terlampau addicted dengan blog. Makanya aku sedikit sebanyak lupa akan kehadiran fesbuk. ya, memang tak dapat dinafikan yang aku ni adalah antara orang-orang yang terlalu taksub dengan fesbuk. On je laptop terus login fesbuk. Update status bagai. hahaha.. tapi sekarang ni, on je laptop terus ushar blog, lepas tu senyum sorang-sorang hehehe macam orang gila. kadang-kadang tu aku biar je fesbuk aku online sampai ada orang antar i.m kat aku pun aku x sedar, sampai die offline teruslah, kesian kau. sorry guys!!!! I have my new addiction now la wehh, you know what? this is my new addiction which is blogging! yeaahhh clap clap clap.. ngee~~

Well, asal bosan je ade je la benda yang aku nak update kat blog ni. Whatever yang terlintas kat dalam fikiran ni aku rasa macam nak tulis je kat blog ni. peduli apa aku orang nak baca ke tak, aku tetap nak tulis. Yang penting aku puas! haha (gelak besaq). Tak kiralah isu semasa ke peribadi ke ape-ape je lah, kalau boleh semua bende aku nak tulis kat dalam blog ni.

HAHA.. maklumlah, newbie katakan. Nak dijadikan cerita, aku pun baru je berkecimpung dalam dunia blog ni. Masih banyak lagi selok-belok yang aku belum tahu pasal blog ni. Yang aku tau cuma tulis new entry kat new post lepas tu publish post. haha. Senang!

Alhamdulillah sekarang ni pun aku dah makin dapat ramai follower, tak sangka ada jugak orang yang sudi follow blog aku ni kan? teruja rasanya. tak lupa jugak kepada yang memuji-muji blog ni, bagi respond dalam setiap entry, blogwalking segala... thanks a lot! adeeehhhh, speechless sangat-sangat. appreciate u guys so much!!

6 comments:

cerita-gadis-ini said...

br nk buat entry mcm ni,,anyway..lately sy suke berblog..before this..bile on lappy je..terus je buka FB skang mesti buka blog dl..even blog sy xfemes mcm blog awk...n lately ni jugak suke beno layan contest n segment dr blogger..sgt cool...

Askrie Hishamuddin said...

@cerita gadis ini, hehe. sorry terawal pulak update. hehe. but never mind, tulis je la entry tu. kan hak masing-masing tu nak tulis pasal apa kt blog. btw, blog saya pun tak femes mana lah. haha. baru je berblog ni. :)

lini hasnan said...

ololo, tacingnya ayat bro..haha

Askrie Hishamuddin said...

@lini, hehe :) biasalah, dalam hati ada taman :)

ch!natsu said...

samela kte..
tbe2 trus fb diabaikan.. huhu~

Askrie Hishamuddin said...

@chinatsu, hehe. kesian mark zuckerberg kan?