Tuesday, January 11, 2011

penangan fesbuk pulak!

Semalam tengah aku duk syok online tetiba aku dapat message ni kt fesbuk. Bukan sorang-dua, tapi ramai pulak yang antar menatang ni kt i.m aku.

salam...Facebook baru-baru ini menjadi sangat kelebihan penduduk. Ada banyak ahli mengeluh bahawa Facebook menjadi sangat lambat. Nota menunjukkan bahawa alasannya adalah bahawa ada banyak aktif untuk ahli dan, di sisi lain, banyak ahli-ahli Facebook baru.Kami akan menghantar mesej ini di sekitar untuk melihat apakah anggota aktif atau tidak. Jika anda aktif sila hantar ke minimal 15 pengguna lain menggunakan Copy + Paste untuk menunjukkan bahawa anda masih aktif. * Mereka yang tidak menghantar mesej ini dalam masa 2 minggu akan dihapuskan tanpa ragu-ragu untuk mencipta lebih banyak ruang .*Hantar mesej ini ke semua teman-teman anda dan untuk menunjukkan bahawa anda masih aktif dan anda tidak akan dihapuskan.Pengasas Facebook,Mark Zuckerberg

aduhhhh, tengok! apa sudah jadi ni?! ni la dia kalau dah taksub sangat dengan fesbuk ni. akibat takut account fesbuk dilupuskan kononnya sanggup copy + paste menatang ni send kat orang ramai. jap, nak gelak. HAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAA...

adehh, penat gelak. sambung lagi sikit. kenapa still ada orang percaya dengan benda-benda mengarut ni? Well, kenapa aku cakap benda ni mengarut? nampak sangat mengarut la wehh. sejak bila Mark Zuckerberg pandai cakap melayu ni?! guna google translate ke apa? haha.. chow!

9 comments:

Wan Fakhrul Rin said...

Mnde ni dah lame kot.. ade jugak org yg caye?? nak join gelak jugak.. HAHAHAHA

Askrie Hishamuddin said...

@wan, tau xpe.. hahaha.. jum gelak bersama-sama :) LOL

ayka eiqa said...

dengar2 fesbook da na tutop??? , huh! ,, ta best lha cm nie :(

ch!natsu said...

aku prcaya dia gune google.. hahaha~

Askrie Hishamuddin said...

@ayqa, haha. tau xpe

@chitatsu, haha. tau pulak die kn? hahaha

June Md Fouzi said...

baru je ade yg IM td , hahahaha . bt semak je . off terus senang . hehehe

Askrie Hishamuddin said...

@june. hahaha. kan da cakap. bagus pun offline je senang. haha

NURUL NADIA ROSLAN said...

hahahahahahahahah. macam la boleh detect kalau kita send camtu. bangang tol.

Askrie Hishamuddin said...

@nadia. tau xpe. orang yang send message ni kt i.m memang bangang! haha