Thursday, February 3, 2011

Chinese New Year havoc!

Aktiviti sepanjang hari ini, karaoke (2 hours only) , bowling ( as usual, aku loser! main 1 frame sahaja, masing-masing perut kosong ), big apple, lunch, home sweet home!. Overall, we have a lot of fun today!

Less talk more picture!











*maaf, gambar tidak disusun secara teliti.


oh, sebelum tu, sempena tahun baru cina ni kan, aku nak berkongsi la dengan korang lagu You're Not Alone by Micheal Jackson yang macam biasa di'sumbang'kan oleh aku. Harap korang bersabar je la dengan keunikan suara aku. HAHAHA.

p/s: tolong jangan campak laptop korang. Kalau tak sedap, sila stop terus.


video


Happy Chinese New Year!

2 comments:

Firdaus Alim said...

Kaw ingt sore kaw sedap la
hahaha

Askrie Hishamuddin said...

@firdaus, memang tak la kan. suara sumbang mambang! haha *sedar diri :)