Saturday, February 12, 2011

Keyword paling popular!!!

Sah! Tak syak lagi! Kalau tahun 2010, semua orang sibuk search pasal Hanis Zalikha, tapi untuk tahun 2011 ni pulak nampaknya semua orang duk sibuk asyik search pasal seorang mamat ni pulak.

Popular cuma gara-gara video-video yang di'post'kan di youtube. Nampaknya macam dah jadi satu fenomena dah sekarang ni. Ana Raffali, Yuna, Zee Avi semuanya popular gara-gara youtube. Cikgu Syida pun sama, tak terlepas. Hanya dengan membuat aksi lip-sync je kat youtube, tup-tup dah popular satu Malaya! Rezeki ayam nampak di kaki, rezeki manusia nampak di youtube! HAHAHA. just kidding.

Baiklah, berbalik kepada topik asal, nampaknya tahun 2011 ini pulak semua orang search pasal siapa?


SIAPA?


SIAPA?


SIAPA?


SIAPA?


SIAPA?





Ya, tak lain tak bukan Anwar Hadi! seorang youtuber yang sangat digilai dan digemari ramai buat masa sekarang ini. Serious, aku pun minat jugak mamat ni.

Nampaknya sejak aku menulis pasal Anwar Hadi kat blog aku ni, ramai orang yang secara tak sengaja 'ter'bukak dan 'ter'baca blog aku. Terima Kasih Anwar Hadi! You kasi rating I punya blog meningkat lah bro! HAHAHA.

4 comments:

Farhana Jafri said...

haisyhhh xboleh jadi ni.. nk ltak jgak la psal dy! hahaha... femes la org tu lpas ni.. untung la~~~


jemput singgah sini ANASAURUS :)

Askrie Hishamuddin said...

@farhana, haha :) tau takpe!

DuniakuAbstrak said...

Anwar Hadi vlogger Malaysia pure taLent

Askrie Hishamuddin said...

@duniakuabstrak, yeaahh, totally agree!