Monday, March 14, 2011

Lagu zaman sekarang mana ada originaliti

Assalamualaikum,

Korang pernah dengar lagu lambada dari penyanyi Kaoma tak? Ish, kalau aku dengar je lagu Lambada ni secara automatic punggung aku rasa macam nak bergelek-gelek, buah dada aku pulak rasa macam nak bergoyang-goyang je, eh, ade ke? confuse kejap. *wink3

Sebelum tu meh layan lagu Lambada dari Kaoma ni kejap. (Bagi yang belum pernah dengar tu, sila ambik peluang keemasan yang sangat berharga ini sementara masa mengizinkan)



Amboi-amboi, sempat jugak korang menari kan? Ingat aku tak nampak ke apa yang korang buat tu? Aku kat belakang korang je ni. Haha. Okay, enough merepek! Okay, sekarang ni aku nak korang dengar pulak lagu baru dari Kak J.Lo feat Bro Pitbull ni sekarang. Cer dengar cer dengar!



Kesimpulannya, lagu zaman sekarang ni dah takda originaliti dah pun. Sedih sangat kebanyakkan lagu sekarang ni semuanya main cedok-cedok sikit lagu-lagu lama. Apa diorang ingat aku ni tak layan lagu lama-lama ke? Lagu lambada ni lagu feveret aku pulak!

6 comments:

Firdaus Alim said...

Xperkot law dapat izin hehee

Askrie Hishamuddin said...

@daus, mmg la, tpi x best lah, macam dah hilang idea nak buat lagu

http://aniesandyou.blogspot.com said...

mmg pon sbb tu agk kureng melayan lagu2 skrg. dgr lagu2 retro lg best... errkkk! ataupun anies ni da msk usia evergreen? nooo

Kodet said...

video tu da kena lesen , x dpt la nk tgk

Askrie Hishamuddin said...

@aniesandyou, hehe.. takpe2, usia hanya nombor :)

@kodet, ye ke? kejap, saya cuba cari video lain pulak :) hehe..

Badboy91 said...

yup i agreed~
from the 1st moment i heard this song from j.lo
i knew already, its not original