Tuesday, May 31, 2011

Baik hati betul jiran aku ni.


Nak tanya sikit, siapa tuan punya wi-fi yang sangat baik hati itu? Terima kasih banyak-banyak lah diucapkan kepada beliau. Tak sangka dapat jiran tetangga yang sangat memahami situasi aku. Dapat jugak aku update blog aku ni dengan penuh bergaya.

Oh ya, susulan daripada entri aku sebelum ini, macam tahu-tahu je aku tengah kebosanan tanpa Wi-fi kat rumah ni kan? Lagi satu, sangsi jugak aku dibuatnya, jiran tetangga aku ni ada yang baca blog aku ni ke? Tiba-tiba baik hati kasi Free Wi-Fi kat jiran sebelah menyebelah ni. Perli ke apa?

p/s: Orang Malaysia baik-baik belaka. Budi bahasa budaya kita. Ada kena mengena ke?


6 comments:

MieRa MumTaZ said...

baguihnya neighbours u...
use it wisely =)

Askrie Hishamuddin said...

miera mumtaz, of course i use it wisely ;) hehe

waN Mohd Salim said...

ore malaysia berbudi dan berbahase .. huhuhuhu salam 1malaysia

Askrie Hishamuddin said...

wan mohd salim, hehe :) tahu tak pe :) salam 1 malaysia jugak!

asiah_najihah said...

bestnye dapat wifi free..(^_^)

Askrie Hishamuddin said...

hehehe.. sangat best!