Tuesday, May 31, 2011

Jom join bloglist Pilihan Wanita Askrie Hishamuddin

Memandangkan kesemua bloglist pilihan Askrie Hishamuddin yang aku anjurkan baru-baru ini rata-ratanya blog lelaki, jadi aku ingin mengambil kesempatan ini untuk menganjurkan bloglist pilihan Askrie Hishamuddin kategori blogger wanita pulak untuk membuka peluang kepada kaum Hawa berkongsi blog kepunyaan mereka dengan aku.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Blogger mestilah wanita, perempuan, gadis, ladies, girl, awek.

How to join?

1. Buat satu entri khas "Jom join bloglist Pilihan Wanita Askrie Hishamuddin"

2. Follow blog ini. Ala, bukan susah pun nak follow kan? Just click button follow kat sidebar tu je. Kalau tak nak follow, klik "like" facebook Askrie Hishamuddin fan page. Either one okay! Kalau nak follow dan like pun boleh jugak! xoxo

3. Copy paste header ini and please be ensure that header di bawah ini link dengan blog ini.


4. Give me a reason/s why should I choose you as my bloglist. Kalau korang rasa soalan ini terlalu mencabar minda, maka abaikan. Kalau korang nak ambik hati aku, korang boleh puji-puji aku kat dalam entri tersebut. Depends on your own creativity.

5. Sila tinggalkan link entri blog korang kat ruangan comment dalam entry ini.

p/s : Tak perlu tag kepada rakan-rakan blog yang lain. Kalau korang nak tag pun takpe. Depends.

Cara-cara pemilihan

Aku akan pilih 10 blog yang menarik untuk dijadikan bloglist pilihan. Mintak-mintak ramai la join. Peace!!! xoxo

Tarikh tutup penyertaan: 31 May 2011


22 comments:

miss.Addin said...

kalau dah join yang haritu punya , then just change the title boleh ke ? muahah :)

Askrie Hishamuddin said...

haha.. buatlah baru pulak.. kasi banyak sikit entry. hehe

schasya said...

waaaa mcm best jewk ! huuuu . .

Askrie Hishamuddin said...

join la schasya ;)

waN Mohd Salim said...

ahaksssssssss .... huhuuuhuh nak cari GF erk

Askrie Hishamuddin said...

wan nohd salim, mana ada lah, cuba tengok kat bloglist pilihan tu semua blogger lelaki, perepuan takde sorang pun. ;)

Wyna Nubies said...

AS SALAM,

http://wyna95nubies.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-pilihan-wanita-askrie.html

Join sekaki :D

dilazfamily said...

dilaz nak join
dah lama follow
http://dilazfamily.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-pilihan-wanita-askrie.html

Eyka said...

wewitt2 asrii..eyka dah join..haha:)


http://myhurtbubu.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-pilihan-wanita-askrie.html

Kaka said...

Join :)

http://hernameiskaka.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-pilihan-wanita-askrie.html

miss.Addin said...

dah siap :)

http://littlemissaddin.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-pilihan-wanita-askrie.html

its ME! said...

join! :)

http://fuzacrazylicious.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-pilihan-wanita-askrie.html

Aren Alin said...

mula-mula macam nak join..tapi tak ckup criteria..blog i tak sentiasa diupdate and since i am a new blogger,ofcourse blog i tak ada entry yg menarik untuk dikogsi..hee~

nanibahaudin said...

x tau la kriteria lepas ke tak tapi nak nyelit jugak!! ^^

http://nanibahaudin.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-pilihan-wanita-askrie.html

aku perempuan said...

awww i like.g mam sama blog kau

kau lelaki said...

femes gak blog kau an, walaupun ko mcm shiall,. upss, sory ye bang :P

ENCIK TIKUS said...

semoga berjaya dalam dunia blog

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

mcm best ja ? tapi blog sy bkn ada info apa pon ? just cerita tentang diri & life sndri je ? bolehh ke ?

HaNa HoNeY said...

wah..leh try join neyh
^_^

biha a.k.a PETOM said...

layak ke nk join..segan sungguh nk join ni, ..but i join! haha

http://beehaaho.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-pilihan-wanita-askrie.html

MiZ Rayy said...

http://boneka91.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-pilihan-wanita-askrie.html

thanx askrie.. bg pluang kpd blogger wanita.. =)

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

saya reader baru blog ni. berminat nak tahu perkembangan entri dan blog .maka saya follow. jemput singgah dan follow jika sudi~

hehe..blogger lelaki takde.
adei..ada apa2 ke ni? =p

entri terbaru saya : cuma nak tanya..

apa mood kamu sekarang ni? sebab? meowww~

terima kasih. update2 selalu ;)