Tuesday, May 10, 2011

Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru

Nyatakan:

1) Berapa lama dah blogging.

Mula berjinak dalam menulis blog November 2010. Namun, aku mula berblogging secara serius pada Januari 2011.

2) Kenapa suka blogging.

Aku dapat berkongsi tips, tutorial, pendapat, serta pengalaman aku di dalam blog.

3) Blog kamu mengenai apa.

Lebih kepada personal. Tetapi aku cuba variasikan blog aku dengan menulis pelbagai tips, current issues, random thought serta tutorial.

4) Harapan dalam dunia blogging

Semoga aku terus success dalam dunia blog dan dapat memberikan manfaat kepada pembaca blog ini dengan sebaiknya. Mana tahu satu hari nanti aku boleh berdiri sama level dengan Hanis Zalikha, Fatin Liyana, Ben Ashari dan Maria Elena kan? Fuh, tinggi betul cita-cita aku.


Mahu join?

4 comments:

arieDRifke said...

Salam.. thx sebab join.. hehhehe..
terima kasih dan tahniah.. Sebab kamu tersenarai dalam list Top 100 New Blogger..

Teruskan berblogging dan jom enjoy! Hik4x.... :)


p/s: amik gmbar header kat dalam sawah mane tu..hehehhe

Askrie Hishamuddin said...

welcome!! btw, thanks sebab menyenaraikan saya dalam list Top 100 New Blogger! hehe

p/s: bukan sawah la, tu lalang. hehe

solomolo said...

singgah dari blog ar-rifke.com ...
happy blogging + senyum selalu...
[^_^]


http://solomolo.blogspot.com/

Askrie Hishamuddin said...

thanks solomolo ;)