Monday, November 28, 2011

KOSMO! bersikap tidak profesional

"Harimau Muda malukan negara, tewas 2-3 kepada Bahrain"

Tak sangka akhbar Kosmo! hari ini boleh keluarkan statement macam tu sekali. Kehadapan akhbar Kosmo! jika tak mampu menyokong ketika kalah, jangan bersorak ketika menang! Skuad pasukan Harimau Muda dah cuba buat yang terbaik semalam. Kenapa hanya disebabkan tewas 2-3 kepada Bahrain, kita nak salahkan diorang pulak? Memang tak masuk akal Harimau Muda malukan negara.

Jangan sampai rakyat Malaysia boikot Kosmo! pulak lepas ni.

5 comments:

Yazid Torpedo said...

ya,tk sepatutnya keluarkan statement cmtu kt newspaper...


but, secara jujurnya aku pn kecewa atas kekalahan tu...mcm tak percaya je boleh bolos 3 gol dlm mse 6 minit (dlm tempoh permainan berbaki 10 minit lak tuh)..

ape pn, bola itu bulat..hehehe

Askrie Hishamuddin said...

memang pun kecewa, tapi jangan lah sampai tulis skuad Harimau Muda malukan Malaysia.

Nama pun bola, apa-apa boleh jadi kan? even lagi satu saat sebelum bunyi wisel penamat pun boleh lagi jaring bola

Yazid Torpedo said...

bro, mau header?? kalau nak, bagi emel n check emel bro..

KhaiRin said...

igt dia org je yg kecewa? 1 malaysia kecewa la...pe la kosmo ni!
bek dok diam2 la.kalua da pon wat menyakitkan ati je

Askrie Hishamuddin said...

:)