Saturday, February 4, 2012

Peluang kerjaya di SNS Network. Apply Now!

Assalamualaikum.


Aku yakin ramai di antara pembaca blog ini yang sedang terkial-kial mencari kerja. Disebabkan itu, aku dengan rasa berbesar hati ingin berkongsi dengan korang tentang peluang pekerjaan yang ditawarkan oleh SNS Network terutama sekali bagi orang-orang yang stay di Ipoh, Petaling Jaya, Penang dan Selangor.

Aku pun sebenarnya dapat tahu pasal peluang kerjaya ni dari mak cik aku. Pagi-pagi lagi dia text aku suruh try apply kerja dekat SNS Networking Ipoh. Tapi, takkan lah aku nak apply kerja sorang-sorang je kot, benda baik takkan nak makan sorang-sorang je kan kenalah berkongsi dengan orang lain sama. Mana tahu kot kot korang pun berminat nak apply kerja jugak kan.

Antara peluang pekerjaan yang ditawarkan di SNS Network ialah :-

1. Customer Service Officer (Ipoh)

2. Administrative Assistant (Petaling Jaya/Ipoh)

3. Retail Store Specialist (Selangor/Ipoh/Penang)

4. Technical Support Officer (Petaling Jaya/Ipoh)

5. Cabling Technician (Ipoh)

6. Business Administrator (Petaling Jaya/Ipoh)

7. Internship Opportunity (Petaling Jaya/Ipoh)

8. Graphic Designer

9. HR Executive

10. System Engineer

Untuk maklumat lanjut korang boleh layari di laman web http://www.sns.com.my

Terima kasih.

3 comments:

norzillawatie binti zahidin said...

wah bagus ni asri!

izzah nadiah said...

Thanks asri... =)

ASKRIE HISHAMUDDIN said...

terima kasih, zilla :)

ur most welcome, sad :)