Thursday, February 2, 2012

Photoshoot di Karai, Kuala Kangsar, Perak!

Assalamualaikum.

Korang pernah tengok filem Zombie Kg. Pisang arahan Mamat Khalid? Okay, aku anggap semua pernah tengok filem tu. Kerana lokasi photoshoot kali ini adalah di Victoria Bridge, Karai, Kuala Kangsar. Kalau korang perasan ada satu scene dalam filem Zombie Kg. Pisang tu di shooting dekat sini. Ala, part diorang lari daripada zombie-zombie tu la.


AMARAN: MEROKOK MERBAHAYAKAN KESIHATAN





Okay, sekarang aku nak perkenalkan pulak kat korang photographer-photographer yang bertanggungjawab dalam memastikan kebenaran kata-kata Yuna iaitu di setiap gambar ada lagu.



dari kiri : Khairul Najmi Yusof, Askrie Hishamuddin (bukan photographer), Fadzli Hazwan, Fadli Rosli

2 comments:

Nurul ain said...

p/s: rokok boleh membunuh... :p

ASKRIE HISHAMUDDIN said...

Nurul Ain : Baik boss! :)